de to b´er - bageri & bistro

Værtsparret Pia og Lasse

Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal d

Ens for de to koncepter er vores kærlighed til mad, økologi, bæredygtighed, håndværk og dyrevelfærd. Disse begreber (syntes vi) er lig med kvalitet og bare grundlæggende fornuftige. Vi ønsker at skabe en afslappet atmosfære hvor der er plads til alle og hvor der er plads til os selv og familien.

 

Hertil arbejder vi ud fra princippet ”intet madspild” så derfor bruger vi hele dyret (noseTOtail) og hele grøntsagen (LOWwaste).

 

Vores personlighed skal kunne ses og skinne igennem i alt det vi laver. Vi vil være os selv og vi bestræber os på at skille os ud fra mængden.

 

Vi gør det her fordi vi syntes det er sjovt, for at udfordre os selv og for at glæde både lokale Uggelhuseborgere, familie og andet godt folk som elsker mad.

 

Læs mere om de to b´er via linksene nedenfor.

u blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden. Et afsnit kan være tilstrækkeligt til at introducere dit projekt. Hvis det bliver for langt, bør du dele det op i flere afsnit. Lang tekst er perfekt til at forklare, hvad der er unikt ved din hjemmeside.


Afsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.