bageri & bistro

bageri

Bageriet byder på håndlavet økologisk brød af hvedemel og rugmel samt kager med rigtigt smør.


Første søndag i hver måned åbnes dørene op i bageriet

fra 8-10. (dog ikke i januar og juli)


Vi kører efter først til mølle princippet. Så vil man være sikker på at få lige den kage eller lige det stykke brød man drømmer om så kom i god tid.


Det er dog muligt at forudbestille frosne morgenstykker og kanelsnegle (uden glassur) til genopvarmning. 20 stykker til 100 kr. (Optø, skyl i koldt vand og varm ved 200 grader i 5-7 minutter - næsten som friskbagte)


Morgenstykke kr. 7,-

Fem stk. morgenstykker kr. 30,-

”No knead”-brød og rugbrød kr. 25,-

Surdejsbrød kr. 25,-

Kage kr. 8,-


Vores bageri slog dørene op i maj 2013 og vi elsker det:-)

bistro

Vores bistro er vores fællesspisning, vores hygge og vores alles mad.

 

Grundkøkken, uhøjtidelighed, håndværk, fadservering, familiært, for alle, mad nok, økologi og delemad er bare nogle af de ord der knytter sig til bistroåbningerne.

 

Vi arbejder med råvarer fra så tæt på bistroen som muligt. Vi går meget højt op i at de er økologiske, bæredygtige og af høj kvalitet. Vi arbejder i sæson, benytter os af lokale råvarer samt vores hjemmedyrkede.

 

Bistroen har åbent 2 gange om måneden (ca. den tredje weekend (fredag og lørdag) i hver måned) og tre retter med snacks koster 400 kr. uden drikkevarer.

 

Når I bestiller bord bedes i venligst gøre opmærksom på eventuelle allergier og andre ting som kunne være relevant for jeres spiseoplevelse.

 

Der kan købes drikkevarer hos os men i er også velkommen til at medbringe hjemmefra.

bæredygtighed

Vi arbejder altid med bæredygtige råvarer af hovedsageligt økologisk oprindelse. Vi køber ind så lokalt som muligt og hertil dyrker vi en del grønt selv som også kommer på menuen.


Bæredygtighed er helt utroligt vigtigt for os og hele bageri & bistro.